Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, despre schimbările Codului Fiscal: S-ar impune o amânare semnificativă

Klaus Iohannis, despre schimbările Codului Fiscal: S-ar impune o amânare semnificativă

Klaus Iohannis, despre schimbările Codului Fiscal: S-ar impune o amânare semnificativă
Sursa foto: Foto: presidency.ro
06 Noi 2017   •   18:55

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, în fața primarilor de municipii, la Gala Asociației Municipiilor din România, trimițând noi ”săgeți” în direcția guvernanților.

”Sper să reușiți să convingeți guvernanții că lucrurile pot fi rezolvate și mai bine. Este o realitate tristă, o consecință a faptului că în România lipsește deseori o viziune unitară pe termen lung. Nu mai poate fi amânată o reformă adiministrativ-teritorială. Este singura soluție pentru diminuarea decalajelor de dezvoltare între regiuni. Infrastructura de transport rămâne de multe ori restanță care performează doar pe hârtie. Trebuie făcute serioase eforturi în această direcție, de aceste lucrări depinde în definitiv calitatea vieții oamenilor...Cu toții ne dorim o țară puternică și demnă” a spus Klaus Iohannis.

La ieșire, Klaus Iohannis a stat de vorbă cu ziariștii, acolo unde a răspuns întrebărilor pe cele mai ”fierbinți” teme ale zilei.

”Tot ce am văzut, tot ce am auzit și astăzi îmi confirmă că evaluarea mea a fost exactă (n.r. - țopăială fiscală). Am văzut întâlniri tot între aceiași politicieni, care au ieșit tot cu aceleași opinii. S-ar impune o amânare semnificativă, un studiu aprofundat, este total inoportun să se țintească dată de implementare 1 ianuarie 2018 (n.r. - a Codului Fiscal)” a spus Klaus Iohannis.

"Este lesne de înţeles de ce protestează românii fiindcă abordarea pe aceste modificări în legislaţia pe Justiţie este, în primul rând, lipsită de transparenţă, sunt şi aici, culmea, schimbări care se doresc a fi făcute împotriva sistemului şi cred că această abordare pe care o are PSD-ALDE în ultima vreme de a merge întotdeauna împotriva tuturor este o abordare total contraproductivă, iar românii bine au făcut că şi-au spus părerea", a afirmat Iohannis, întrebat despre protestele care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

Totodată, Klaus Iohannis a arătat că nu a discutat pe aceste teme cu premierul Mihai Tudose.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close