Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, dat dispărut la Poliţie de un deputat. Sesizarea, depusă la o secţie din Bucureşti

Klaus Iohannis, dat dispărut la Poliţie de un deputat. Sesizarea, depusă la o secţie din Bucureşti

Klaus Iohannis, preşedintele României, a fost dat dispărut la Poliţie de un deputat AUR îngrijorat de faptul că primul om din stat nu a mai fost văzut din decembrie 2023.

Klaus Iohannis, dat dispărut la Poliţie de un deputat. Sesizarea, depusă la o secţie din Bucureşti
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Beata Zawrzel
de Georgiana Adam    |    18 Ian 2024   •   15:15

Adrian Axinia, deputat AUR, a mers astăzi la Secţia 17 Poliţie din Bucureşti şi a depus o sesizare privind dispariţia lui Klaus Iohannis, preşedintele României.

Poliţia Română a confirmat faptul că o sesizare privind dispariţia preşedintelui a fost înregistrată, iar procedura spune că agenţii sunt obligaţi să facă cercetări.

Deputatul AUR a explicat, într-un clip video pe Facebook, că a recurs la acest gest după ce Klaus Iohannis a fost văzut pentru ultima dată pe 18 decembrie 2023 într-o acţiune publică.

"Dacă se află într-o situaţie de suferinţă, creştineşte, am dori să-i fim sprijin", a declarat deputatul Adrian Axinia în postarea de pe Facebook.

Potrivit datelor oficiale de pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a participat la o acţiune publică, ultima dată, pe 18 decembrie 2023, la ora 16.00, la o ceremonie de decorare.

Parlamentarul AUR a mai spus în clipul video că "este important de ştiut ce s-a întâmplat cu cetăţeanul Klaus Werner Iohannis pentru că sunt foarte mulţi oameni care consideră a fi indispensabilă prezenţa domniei sale şi care aşteaptă răspunsuri la întrebări şi soluţii pentru problemele ridicate".

"Dacă există probleme de sănătate care l-au împiedicat să se prezinte la locul de muncă, ele trebuie cunoscute de angajatorii săi: cetăţenii României",  a mai spus Adrian Axinia.

Potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN, Klaus Iohannis se află la Palatul Cotroceni.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close