Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis este criticat dur după ce şi-a lansat cea de-a treia carte. Scrierea este mediocră și conține multe banalităţi

Klaus Iohannis este criticat dur după ce şi-a lansat cea de-a treia carte. Scrierea este mediocră și conține multe banalităţi

Klaus Iohannis este criticat dur după ce şi-a lansat cea de-a treia carte. Scrierea este mediocră și conține multe banalităţi
Sursa foto: Foto: Facebook/ Klaus Iohannis
de S.T.    |    22 Apr 2019   •   16:38

Klaus Iohannis este criticat dur după ce şi-a lansat cea de-a treia carte, „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”.

Pasaje din cartea preşedintelui care au fost făcute publice arată că scrierea este mediocră și conţine numeroase idei care se repetă.

Cei care au reuşit să o parcurgă au avut parte şi de o înşiruire de banalităţi, cum ar fi: „E drept că oamenii nu îmbrăţişează imediat schimbarea. La început, sunt foarte reticenţi. Oamenii, de regulă, sunt foarte reticenţi la schimbare.”

Pe lângă frazele trase de păr, cartea e plină de adevăruri ştiute de toată lumea, încât nici nu era nevoie să fie şi trecute pe hârtie. Dar, totuşi, preşedintele ţine să-şi dea cu părerea despre maşinile care circulă românii.

„Avem un parc auto naţional foarte învechit. Asta nu înseamnă că maşina fiecărui cetăţean este foarte învechită, ci că aşa arată media valorică.”

59 de lei costă înșiruirea de păreri, cu autograf, ale președintelui despre România și Uniunea Europeană. De când ajuns la Cotroceni, Klaus Iohannis a mai publicat volumele „Pas cu pas” şi „Primul pas”.

×
Subiecte în articol: carte dialog Europa Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close