Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis fuge de dezbateri electorale. Ce solicitări au făcut Dan Barna și Viorica Dăncilă

Klaus Iohannis fuge de dezbateri electorale. Ce solicitări au făcut Dan Barna și Viorica Dăncilă

Klaus Iohannis fuge de dezbateri electorale. Ce solicitări au făcut Dan Barna și Viorica Dăncilă
25 Oct 2019   •   17:49

Au trecut două săptămâni de campanie electorală și nu există nicio dezbateră cel puțin cu principalii candidați la aceste alegeri. Președintele Klaus Iohannis nu a răspuns la nicio solicitare de a face o confruntare.

Dan Barna i-a invitat chiar astăzi pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere.

”Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, haideți să mergem în fața românilor!

I-am invitat pe Viorica Dăncilă și pe Klaus Iohannis la o dezbatere în fața oamenilor despre nevoile lor reale și așteptările de la noi. A trecut o săptămână fără niciun răspuns. Cei care vor veni la vot în 10 și 24 noiembrie, milioane de români, au dreptul să ne cântărească, caracterul și proiectele, și să ne compare, în dezbateri directe. Au dreptul să știe ce vom face pentru ei, ca să-l aleagă pe cel mai potrivit dintre noi.

Au multe întrebări pentru noi, poate mai multe și mai grave pentru voi, unul prim-ministru, chiar dacă demis, celălalt președinte de cinci ani al României. În lipsa unor dezbateri, mi le adresează mie, cu sutele, pe acolo unde merg. Le-am strâns pe toate și le veți auzi de la mine, așa cum le-am promis oamenilor întâlniți în toate colțurile țării și în Diaspora.

Mai sunt doar 15 zile până la primul tur al prezidențialelor. Haideți să mergem în fața românilor”, este mesajul lui Dan Barna.

De asemenea, Viorica Dăncilă a declarat în exclusivitate la ”Sinteza Zilei” că își dorește o confruntare cu Klaus Iohannis.

”Îmi doresc o confruntare cu domnul Iohannis. Și dacă nu îi e frică să se confrunte cu o femeie și dacă într-adevăr are ceva de spus aștept acest format unu la unu cu domnul Iohannis pentru a vorbi despre realizările fiecăruia”, a spus Dăncilă.

×
Subiecte în articol: Iohannis Dan Barna viorica dancila
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close