Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, informații despre Brexit: Optimismul pentru obținerea unui acord s-a redus. Negocierile s-au împotmolit

Klaus Iohannis, informații despre Brexit: Optimismul pentru obținerea unui acord s-a redus. Negocierile s-au împotmolit

Klaus Iohannis, informații despre Brexit: Optimismul pentru obținerea unui acord s-a redus. Negocierile s-au împotmolit
18 Oct 2018   •   10:46

Klaus Iohannis susține că negocierile pentru Brexit s-au împotmolit și optimismul pentru obținerea unui acord a scăzut considerabil.

”După întâlnirea de azi optimismul pentru obținerea unui acord s-a redus. (...) Vom vedea. Eu mă număr printre cei care s-ar bucura să se ajungă la un acord. Toată lumea speră ca negocierile să intre într-un ritm care să permită înregistrarea unui progres.”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a afirmat și faptul că România își dorește să intre în zona euro, lansând totodată un atac voalat la adresa guvernului.

”Acest lucru va fi consemnat. Fără îndoială, trebuie să facem diferența între rezultatele concrete pe care le avem acum și cele care se lasă așteptate. Deci nu suntem într-o perioadă în care intrarea în zona euro este iminentă, dar este un obiectiv foarte important al României și se va realiza. Nu se va realiza foarte curând, pentru că lucrurile se mișcă încet la noi”, a spus Klaus Iohannis, la Bruxelles.

×
Subiecte în articol: Iohannis Brexit optimism Klaus Iohannis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close