Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis laudă Coaliția în fața ambasadorilor străini: "Clasa politică din România a dovedit maturitate democratică"

Klaus Iohannis laudă Coaliția în fața ambasadorilor străini: "Clasa politică din România a dovedit maturitate democratică"

Președintele Klaus Iohannis a lăudat Coaliția de guvernare PSD-PNL-UDMR, miercuri, în cadrul întâlnirii anuale cu ambasadorii acreditați la București.

Klaus Iohannis laudă Coaliția în fața ambasadorilor străini: "Clasa politică din România a dovedit maturitate democratică"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    12 Ian 2022   •   12:27

Klaus Iohannis a spus că cele două mari partide au dovedit maturitate politică, iar acum trebuie să livreze rezultate pentru a duce România într-o nouă etapă de dezvoltare.

"La finalul anului trecut, clasa politică din România, a dovedit maturitate democratică. Printr-un proces care nu a fost deloc ușor, dar care este firesc în fiecare democrație, a fost constituită o coaliție solidă în Parlamentul României. Ca rezultat, a fost instalat un Guvern care trebuie să asigure stabilitatea țării și să conducă societatea românească către o noupp etapă de modernizare.

Acest nou Guvern trebuie să îndeplinească așteptările cetățenilor care doresc soluții concrete pentru a gestiona efectele pandemiei, crizei energetice, pentru implementarea deplină a PNRR, care reprezintă un obiectiv de prioritate zero, precum și pentru asigurarea bunăstării țării noastre și cetățenilor săi în sens larg”, a spus președintele.

 

×
Subiecte în articol: Coaliția ambasadori UE Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close