Antena 3 CNN Actualitate Președintele Klaus Iohannis, anunț important despre lupta anticorupție: Este vitală pentru România!

Președintele Klaus Iohannis, anunț important despre lupta anticorupție: Este vitală pentru România!

Președintele Klaus Iohannis, anunț important despre lupta anticorupție: Este vitală pentru România!
Sursa foto: Foto: Facebook/ Klaus Iohannis
de S.T.    |    20 Iun 2016   •   17:17

Autoritățile statului român vor continua lupta anticorupție, întrucât „această luptă este vitală pentru România”, a declarat președintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni.

„Lupta anticorupție este extrem de dificilă și complicată pentru România. Este o luptă care nu se desfășoară doar în planul Justiției, ci sper să se desfășoare și în planul mentalităților. Doar că Justiția poate să lucreze relativ mai repede decât se pot schimba mentalitățile. Este foarte complicat pentru societatea românească de a urmări de ce anumite faze ale luptei anticorupție se petrec într-un fel, dar toate aceste chestiuni nu sunt motive de șovăire. Vom continua neabătuți lupta anticorupție, fiindcă această luptă este vitală pentru România”, a afirmat Klaus Iohannis într-o conferință de presă comună cu președintele german, Joachim Gauck.

Șeful statului român a adăugat că „doar o clasă politică care s-a reformat poate să fie garantul pentru o dezvoltare democratică sănătoasă și pentru o economie sănătoasă în România”.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close