Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: ''Lupta împotriva clanurilor este de durată!''. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis: ''Lupta împotriva clanurilor este de durată!''. Atac dur la adresa PSD

Președintele Klaus Iohannis a susţinut o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni, unde a spus că la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), există o preocupare reală, iar această problemă nu se poate ''rezolva peste noapte''.

Klaus Iohannis: ''Lupta împotriva clanurilor este de durată!''. Atac dur la adresa PSD
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    12 Aug 2020   •   20:13

Klaus Iohannis a fost întrebat în cadrul conferinţei de presă ce părere are despre faptul că șefi Poliției Române ar fi mers în să negocieze înmormântarea interlopului Emi Pian. Preşedintele a spus că aceste chestiuni sunt ”chestiuni foarte îngrijorătoare”.

''Din păcate, trebuie să repet. Aceste chestiuni sunt foarte îngrijorătoare. Am discutat de două ori cu ministrul de Interne și cu șeful Poliției pe această temă la Ministerul Afacerilor Interne. Există o preocupare reală, se organizează și se iau măsuri, însă nu trebuie din păcate să ne așteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni.

Preşedintele Klaus Iohannis spune că interlopii au fost toleraţi în timpul guvernărilor PSD

Prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi. Acum nu mai sunt toleraţi, însă lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată.

Klaus Iohannis este convins că ministerele şi instituţiile vor face ordine în cazul scandalurilor dintre clanuri

Această chestiune este una care necesită foarte multă implicare şi foarte multă atenţie din partea mai multor ministere şi instituţii. Ştiu că se lucrează foarte serios pentru a combate aceste clanuri sau cum apare în literatura specialitate, crimă organizată. Eu sunt convins că ministerele şi instituţiile implicate vor face ordine. Este o problemă de siguranţă a cetăţeanului'', a declarat Klaus Iohannis în şedinţa de miercuri.

 

 

×
Subiecte în articol: Iohannis interlopi Klaus Iohannis
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close