Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: "Să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cei în suferință"

Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: "Să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cei în suferință"

Sărbătoarea Învierii ne aduce împreună într-o comuniune a iertării, iar rugăciunile se duc către cei în suferință, spune președintele Klaus Iohannis într-un mesaj adresat cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: "Să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cei în suferință"
Sursa foto: Inquam Photos - Octav Ganea
de Georgiana Adam    |    30 Mar 2024   •   12:48

"Cu prilejul Sărbătorii Învierii Domnului, le transmit credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici din România cele mai calde urări de pace, sănătate și bucurie. 

Sărbătoarea Învierii ne aduce împreună într-o comuniune a iertării și a renașterii. 

În mijlocul tuturor provocărilor și al încercărilor prin care trecem, Paștele ne oferă prilejul să fim împreună cu cei dragi și ne amintește că suntem însoțiți mereu de iubirea și puterea divină", arată președintele.

Cea mai mare putere a noastră stă în capacitatea de a ne îngriji unii de alții și de a le fi alături celor aflați în nevoie, arată șeful statului.

"În acest spirit de solidaritate și compasiune, să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cei în suferință, oferindu-le lumina speranței și mângâierea credinței. 

Nu trebuie să uităm niciun moment că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alții și de a le fi alături celor aflați în nevoie. 

Vă urez tuturor un Paște binecuvântat, în pace și armonie!", spune preşedintele Klaus Iohannis, în încheierea mesajului.

Cu prilejul Sărbătorii Învierii Domnului, le transmit credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și...

Publicată de Klaus Iohannis pe Sâmbătă, 30 martie 2024

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis Paste mesaj de paste
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close