Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: Numirea directorilor de școli și licee - o acțiune făcută de azi pe mâine

Klaus Iohannis: Numirea directorilor de școli și licee - o acțiune făcută de azi pe mâine

Klaus Iohannis a fost întrebat, marți, la conferința de presă de la Cotroceni, de reporterul Antena 3 Vasile Marcu, dacă este la curent cu schimbările de directori de școli și licee din toată țara și ce părere are despre scandalul pe care acestea le-au produs.

Klaus Iohannis: Numirea directorilor de școli și licee - o acțiune făcută de azi pe mâine
de Gabriel Dano    |    12 Ian 2021   •   18:44

"Am urmărit aceste chestiuni. Este vorba despre o acțiune care nu a fost pregătită din timp de Ministerul Educației, fiindcă s-a știut că la mii de școli se termină mandatul directorilor pe 9 ianuarie, Acum, sigur, unele mandate s-au prelungit, alții au primit mandate de scurtă durată până la organizarea concursului.

Și cred că vom putea să vorbim despre o Românie normală și de programul România educată abia după ce terminăm cu acestă pandemie. Revenim la normalitate, organizăm concursuri cum scrie la carte pentru toate aceste posturi și atunci toate lucrurile vor intra în normalitate. Ceea ce s-a făcut acum a fost de azi pe mâine, la repezeală, s-au prelungit mandate ori s-au dat mandate unor persoane noi pentru câteva, probabil, luni de zile", a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului a precizat că, probabil, prin vară se vor organiza primele concursuri pentru directorii de instituții de învățământ.

×
Subiecte în articol: şcoli directori scoli Klaus Iohannis
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close