Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, o nouă serie de atacuri la adresa PSD: „Zero autostrăzi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizări, nimic”

Klaus Iohannis, o nouă serie de atacuri la adresa PSD: „Zero autostrăzi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizări, nimic”

Klaus Iohannis, o nouă serie de atacuri la adresa PSD: „Zero autostrăzi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizări, nimic”
Sursa foto: foto- Presidency.ro
15 Mai 2019   •   15:59

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunând că pentru cei din partid „e mult mai important să-i fie bine lui Liviu Dragnea decât să le fie bine românilor. Zero autostrăzi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizări, nimic”. 

„Pentru PSD, e mult mai important să-i fie bine lui Liviu Dragnea decât să le fie bine românilor. Zero autostrăzi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizări, nimic, asta a produs guvernarea PSD. Cu o excepție - la modificări pe legile justiției, la modificări pe Codurile penale, au lucrat mult și prost.

Pe 26 mai, la referendum, le vom transmite prin vot pesediștilor: Da, suntem de acord cu interzicerea amnistiei pentru fapte de corupție! Da, suntem de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției și în domeniul politicii penale!”, a spus Iohannis pe pagina de Facebook. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea atacuri Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close