Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, prima reacţie după explozia de la Crevedia: "O nouă tragedie a zguduit în această seară România"

Klaus Iohannis, prima reacţie după explozia de la Crevedia: "O nouă tragedie a zguduit în această seară România"

Klaus Iohannis, preşedintele României, a avut prima reacţie după explozia de la Crevedia, într-o postare pe Facebook.

Klaus Iohannis, prima reacţie după explozia de la Crevedia: "O nouă tragedie a zguduit în această seară România"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Alin Tarnovschi    |    26 Aug 2023   •   23:01

"O nouă tragedie a zguduit în această seară România și sunt profund îndurerat că exploziile de la Crevedia s-au soldat cu victime. Transmit condoleanțe familiilor îndurerate și le urez însănătoșire grabnică celor răniți.

În acest moment, prioritatea zero este să le oferim celor afectați tot sprijinul necesar și să le facilităm accesul la tratament în regim de urgență. De îndată ce situația din zona de risc va fi stabilizată, trebuie demarată rapid o anchetă pentru a afla dacă legea și regulile au fost încălcate. Solicit autorităților luarea de măsuri urgente pentru cei răniți astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete", a scris Klaus Iohannis în postarea de pe Facebook.

Citeşte şi: Explozii puternice, urmate de incendiu, la o stație GPL din Crevedia: A fost activat Planul Roșu de intervenție

O nouă tragedie a zguduit în această seară România și sunt profund îndurerat că exploziile de la Crevedia s-au soldat cu...

Publicată de Klaus Iohannis pe Sâmbătă, 26 august 2023

×
Subiecte în articol: explozia de la Crevedia Klaus Iohannis
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close