Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: ”Alianța va face față oricăror amenințări și provocări prezente sau viitoare!”

Klaus Iohannis: ”Alianța va face față oricăror amenințări și provocări prezente sau viitoare!”

„Împreună suntem mai puternici și mai eficienți în efortul nostru comun de a consolida securitatea spațiului euroatlantic și siguranța cetățenilor noștri”, a spus Klaus Iohannis, în declarația comună de presă susținută alături de regele Belgiei, Philippe.

Klaus Iohannis: ”Alianța va face față oricăror amenințări și provocări prezente sau viitoare!”
de Laura Dinu    |    17 Iun 2022   •   13:15

”Majestatea voastră, vă adresez mulțumirile României pentru contribuția importantă a militarilor belgieni la prezența NATO din țara noastră. Împreună suntem mai puternici și mai eficienți în efortul nostru comun de a consolida securitatea spațiului euroatlantic și siguranța cetățenilor noștri. 

Dragi militari, voi sunteți expresia concretă a hotărârii noastre ca aliați de a colabora și de a ne coordona pentru a îmbunătății securitatea noastră comună. Avem deplină încredere în dumneavoastră și în capacitatea alianței de a face față oricăror amenințări și provocări prezente sau viitoare.  

Vă doresc succes în misiunile pe care le veți îndeplini”, a declarat președintele Klaus Iohannis în cadrul vizitei de la baza Mihail Kogălniceanu, alături de regele Philippe al Belgiei. 

Președintele Iohannis l-a primit, vineri, la Baza de la Mihail Kogălnicteanu, pe relege Belgiei, Philippe.

×
Subiecte în articol: Regele Belgiei Klaus Iohannis
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close