Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a lui Stelian Ion. Lucian Bode, ministru interimar la Justiție

Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a lui Stelian Ion. Lucian Bode, ministru interimar la Justiție

Președintele Klaus Iohannis a semnat revocarea lui Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției. Lucian Bode a fost ales pentru un mandat interimar de ministru al Justiției.

Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a lui Stelian Ion. Lucian Bode, ministru interimar la Justiție
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    02 Sep 2021   •   12:48

Administrația Prezidențială a transmis astăzi că președintele a semnat decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a lui Stelian Ion, ministrul Justiției și decretul de desemnare a lui Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, ca ministru al Justiției, interimar.

Revocarea intră în vigoare după publicarea actului în Monitorul Oficial.

Premierul Florin Cîțu l-a demis, miercuri seară, pe ministrul Justiției, Stelian Ion, pe care l-a acuzat că ”se opune modernizării României”:

„Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de ministru al Justiţiei a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reuşit să se impună în coaliţie, nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit proiectele. De exemplu, desfiinţarea Secţiei Speciale, care nici după opt luni de mandat nu a fost desfiinţată”, a afirmat Cîţu, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.
 

×
Subiecte în articol: Stelian Ion justitie Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close