Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, despre alegerile prezidențiale: "PSD a avut cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani. A reușit să ne ducă pe toți într-o stare de disperare"

Klaus Iohannis, despre alegerile prezidențiale: "PSD a avut cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani. A reușit să ne ducă pe toți într-o stare de disperare"

Klaus Iohannis, despre alegerile prezidențiale: "PSD a avut cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani. A reușit să ne ducă pe toți într-o stare de disperare"
13 Noi 2019   •   18:13

Preşedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidenţiale, a explicat, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PNL, că refuză dezbaterea cu Viorica Dăncilă pentru că este liderul unui partid care "a atacat tot ce a funcționat în România" și este o "piedică în dezvoltarea țării". 

De asemenea, acesta a demarat o serie de consultări cu miniştrii, alături de premierul Ludovic Orban, pe teme care ţin de agenda guvernamentală şi fiecare domeniu de activitate.

"Bună seara tuturor,

După primul tur al alegerilor cred că e momentul să stăm și să analizăm ce s-a întâmplat, respectiv ce credem că se va întâmpla. Despre alegeri.. sunt mulțumit. Mulțumesc românilor care au venit într-un număr atât de mare la vot. Mulțumesc celor din diaspora.. s-a schimbat legislația și au avut la dispoziție trei zile de vot și secții peste tot prin lume. O mulțumire specială, personală, tuturor românilor care m-au votat pe mine. Noul guvern al lui Ludovic Orban a organizat bine alegerile și nu am avut incidente. Alegerile din primul tur au fost o victorie pentru mine și o înfrângere pentru PSD. A fost cel mai prost rezultat al PSD din ultimii 30 de ani. Acest PSD, care de 30 de ani e o piedică în dezvoltarea România, dar în ultimii ani, de când guvernează au reușit să ne ducă pe toți într-o stare de disperare. PSD a încercat să acapareze Justiția, Sănătătea, Educația.. au încercat să-și înșurubeze pilele și neamurile în toate instituțiile publice. Au atacat tot ce a funcționat în România. Dar românii le-au dat câteva lecții pesediștilor. 

Suntem în curs de realizare a ceea ce am numit România normală. Primul pas semnificativ s-a făcut în 26 mai, la alegerile europarlamentare și la referendum. Am spus stop asaltului PSD asupra justiției. Apoi Parlamentul a spus stop guvernării pesediste. Duminica trecută românii au spus clar că nu mai vor PSD. 

Doamna Vasilica Viorica Dăncilă a fost partea activă a tuturor mârlăniilor pesediste. A fost foarte activă când a fost vorba să facă zid împreună cu Guvernul împotriva unor persoane cu probleme penale. Asta a fost ușor de văzut. A fost o persoană activă în a activa împotriva românilor. E reprezentanta unui partid antidemocratic, care a activat împotriva României. Acum mimează candidatul democrat și se așteaptă să fie tratată cu mare respect ca și cum până acum ar fi apărat democrația și pe români. Nu accept o dezbatere cu o persoană care a promovat ce e mai rău în ultimii ani în România. Nu accept o dezbatere cu candidata acestui PSD. Eu îmi doresc o Românie fără PSD în instituțiile de conducere. Eu lupt pentru o Românie normală. În conceptul meu, nu e loc pentru un astfel de PSD și pentru o dezbatere cu un astfel de candidat". 

Citește Și Ședință de urgență la Cotroceni. Klaus Iohannis se întâlnește cu miniștrii Guvernului Orban

×
Subiecte în articol: PNL sedinta Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close