Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, despre tragedia de la internatul prăbușit din Odorheiu Secuiesc, în care un elev a murit: "Siguranța în școli rămâne o prioritate critică"

Klaus Iohannis, despre tragedia de la internatul prăbușit din Odorheiu Secuiesc, în care un elev a murit: "Siguranța în școli rămâne o prioritate critică"

Președintele Klaus Iohannis a reacționat în urma tragediei petrecute la Odorheiu Secuiesc, unde un elev a pierit și alți trei au fost răniți în urma prăbușirii parțiale a clădirii internatului.

Klaus Iohannis, despre tragedia de la internatul prăbușit din Odorheiu Secuiesc, în care un elev a murit: "Siguranța în școli rămâne o prioritate critică"
Sursa foto: Facebook/ Administratia Prezidentiala
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Dec 2023   •   21:35

Președintele Klaus Iohannis a solicitat luni elucidarea rapidă a cauzelor care au dus la prăbușirea clădirii internatului din Odorheiu Secuiesc și pedepsirea vinovaților.

"Tragedia care a avut loc la internatul Liceului Tamași Aron din Odorheiu Secuiesc este cutremurătoare.

Transmit condoleanțe familiei elevului care și-a pierdut viața și le doresc însănătoșire grabnică elevelor rănite în acest cumplit accident.

Este o dramă care ne reamintește brutal că siguranța în școli rămâne o prioritate critică.

Citește și: Raed Arafat, după tragedia de la internatul prăbușit din Odorheiu Secuiesc: "Nu sunt condiții de zbor” 

Spațiile în care copiii își petrec cea mai mare parte din timpul lor trebuie să ofere protecție și să fie adaptate la standardele de siguranță actuale.

Solicit elucidarea de urgență a cauzelor care au dus la prăbușirea clădirii și pedepsirea celor care se vor dovedi vinovați", a scris Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Tragedia care a avut loc la internatul Liceului Tamași Aron din Odorheiu Secuiesc este cutremurătoare. Transmit...

Publicată de Klaus Iohannis pe Luni, 18 decembrie 2023

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis internat Odorheiu Secuiesc
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close