Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis a plecat în SUA pentru a primi un premiu | Bogdan Chirieac: "Pur și simplu e o excursie"

Klaus Iohannis a plecat în SUA pentru a primi un premiu | Bogdan Chirieac: "Pur și simplu e o excursie"

Președintele Klaus Iohannis a plecat în SUA, pentru a primi "Oscarul de la Washington". Klaus Iohannis va fi premiat de o organizație nonguvernamentală.

Klaus Iohannis a plecat în SUA pentru a primi un premiu | Bogdan Chirieac: "Pur și simplu e o excursie"
Sursa foto: Facebook | BoardingPass
de Ioana Mircea    |    06 Mai 2024   •   12:29

Klaus Iohannis a plecat în SUA cu același avion de lux cu care a fost și în Africa și în Coreea de Sud pentru a primi "Oscarul de la Washington", oferit de un ONG.

La această gală sunt prezente mai multe personalități din mai multe domenii, sute de lideri politici, oameni de afaceri, militari, artiști, lideri ai societății civile. La acest eveniment sunt premiate persoanele cu performanțe înalte ce întruchipează pilonii relației Trans-Atlantice.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu avionul cu care zboară Klaus Iohannis în SUA.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"E vorba de o organizație nonguvernamentală care acordă niște premii, e drept, foarte prestigioasă, Consiliul Nord Atalntic se numește. Și la noi se face așa ceva, un ziar acordă premii, un ziar care nu e bine cunoscut. Pur și simplu e o excursie a domnului Klaus Iohannis la Washington, atâta tot, cu avionul cu piscină.

Sigur că putea să meargă ambasadorul României la Washington ca să ridice premiul, ca să salveze niște bani de la buget în situația de față. Dar președintele vrea să facă după Paștele Ortodox și o excursie, și chiar o face", a spus în direct la Antena 3 CNN, Bogdan Chiriac, analist politic, jurnalist DC News.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis SUA Ambasada SUA
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close