Antena 3 CNN Actualitate Kovesi, despre "Noaptea Generalilor": Nu comentez can-can-uri!

Kovesi, despre "Noaptea Generalilor": Nu comentez can-can-uri!

Kovesi, despre "Noaptea Generalilor": Nu comentez can-can-uri!
17 Iul 2017   •   07:54

Procurorul general al DNA, Laura Codruța Kovesi, refuză să dea un răspuns concret legat de prezența sa în noaptea alegerilor din 2009 în locuința generalului Gabriel Oprea.

Într-un interviu acordat site-ului Ziare.com, Kovesi susține că nu comentează "can-can-uri". Șefa DNA a mai precizat și că nu avea cum să influențeze rezultatele alegerilor prezidențiale din acel an:

"Reporter: Ati fost la Gabriel Oprea acasa in seara alegerilor prezidentiale din 2009?

Kovesi: Este deja o intrebare retorica daca am fost sau nu am fost. Este o tema lansata in spatiul public de un inculpat si intre timp a devenit o tema de can-can, nu comentez can-can-uri, dar va raspund la intrebari care nu vizeaza can-can-uri.

"Reporter: Ati facut ceva pentru a influenta rezultaul alegerilor prezidentiale din 2009? Este ceea ce ancheteaza si comisia parlamentara.

Kovesi: Nu. Nu. Si ma intreb cum as fi putut influenta rezultatul alegerilor. Seamana a scenariu de film.

Reporter: Aveti cunostinta ca cineva dintre persoanele pe care le cunoasteti, dl Coldea sau dl Maior de exemplu, sa fi incercat sau chiar reusit influentarea rezultatului alegerilor din 2009?

Kovesi: Nu am niciun fel de informatie, date, probe ca s-au fraudat algerile. Daca aveam o astfel de informatie, as fi fost prima care as fi deschis un dosar penal si as fi verificat. Nu am niciun fel de informatii, date, probe cu privire la aceste suspiciuni.

Reporter: Si de ce nu v-ati dus in fata comisiei parlamentare de ancheta?

Kovesi:  Acesta este motivul. Pentru ca nu am niciun fel de informatii cu privire la ceea ce face obiectul comisiei parlamentare.

sursa: Ziare.com/Youtube.com

 

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close