Antena 3 CNN Actualitate Kovesi, ironie la adresa ministrului Justiției: ”Nu știu cum a măsurat Tudorel Toader faptul că am afectat imaginea țării. Probabil s-au făcut niște măsurători”

Kovesi, ironie la adresa ministrului Justiției: ”Nu știu cum a măsurat Tudorel Toader faptul că am afectat imaginea țării. Probabil s-au făcut niște măsurători”

Kovesi, ironie la adresa ministrului Justiției: ”Nu știu cum a măsurat Tudorel Toader faptul că am afectat imaginea țării. Probabil s-au făcut niște măsurători”
27 Feb 2018   •   17:07

Laura Codruța Kovesi a lansat o ironie la adresa lui Tudorel Toader în cadrul CSM.

"Nu știu cum a măsurat domnul ministru cât de grav sau cât de puțin grav am afectat imaginea țării. Probabil sunt niște criterii obiective, probabil s-au făcut niște măsurători, nu le pot comenta pentru că nu le-am văzut. Da, e un festival disperat al inculpaților. Faptul că am exprimat această opinie, da, e opinia mea și o susțin. Însă, în ceea ce privește afectarea imaginii României, (...) prin ceea ce a făcut DNA s-a dovedit că lupta împotriva corupției în România este eficientă", a spus Laura Codruța Kovesi.

Procurorul şef al DNA a mai declarat, marţi, la CSM, că de la preluarea mandatului său DNA a înregistrat cele mai bune rezultate de la înfiinţarea instituţiei.

"Ca şi chestiune prealabilă, plecând şi de la datele statistice din anul 2016, aş vrea să spun că de la preluarea mandatului de procuror şef din punct de vedere statistic şi din punct de vedere al indicatorilor de calitate DNA a înregistrat cele mai bune rezultate de la înfiinţarea instituţiei", a spus Kovesi, la prezentarea punctelor de vedere referitoare la cele 20 de puncte prin care ministrul Justiţiei a propus revocarea sa din funcţie.

×
Subiecte în articol: ministrul Justitiei Kovesi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close