Antena 3 CNN Actualitate Kovesi nici nu vrea să audă de demisie: ”Am pus punct acestui subiect!”

Kovesi nici nu vrea să audă de demisie: ”Am pus punct acestui subiect!”

Kovesi nici nu vrea să audă de demisie: ”Am pus punct acestui subiect!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Oct 2016   •   18:16

Dana Grecu și Radu Tudor au difuzat, miercuri, în emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, reacția șefei DNA Laura Codruța Kovesi la întrebarea privind o eventuală demisie din fruntea instituției, în cazul în care se probează acuzațiile de plagiat.

”Acum patru ani de zile am obținut un verdict final, definitiv, în urma verificării tezei mele de doctorat. Am făcut publice dovezile pe care le-am dus la acel moment. Am pus punct acestui subiect”, a spus Laura Codruța Kovesi.

Reacția șefei DNA vine după ce președintele Klaus Iohannis a afirmat, la Timișoara, că persoanele care au plagiat trebuie să plece din sistem dacă li se dovedeşte vinovăţia, dar cine nu a plagiat şi este acuzat trebuie să beneficieze de refacerea urgentă a bunului renume.

”Dacă o persoană publică a plagiat, trebuie să depăşim situaţia şi persoana respectivă trebuie să plece din funcţia publică, ca şi un profesor universitar, dacă se găseşte că a plagiat, trebuie să plece de acolo'', a spus preşedintele Klaus Iohannis.

×
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close