Antena 3 CNN Actualitate L-a pupat pe portofel. Gestul "nobil" făcut de un necunoscut l-a lăsat fără pensie

L-a pupat pe portofel. Gestul "nobil" făcut de un necunoscut l-a lăsat fără pensie

L-a pupat pe portofel. Gestul "nobil" făcut de un necunoscut l-a lăsat fără pensie
de O.P.    |    23 Dec 2011   •   06:24

Un pensionar din Maramureş a fost îmbrăţişat şi pupat pe stradă de un necunoscut. Gestul însă nu a fost unul gratuit.  După ce s-au despărţit, omul a constatat că i-a dispărut portofelul cu tot cu pensia pe care abia şi-o ridicase de la poştă.  Poliţiştii l-au prins în scurt timp pe hoţul care a aplicat această metodă inedită de furt.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani a mers la Poştă să îşi scoată pensia, apoi s-a oprit la un magazin să facă ceva cumpărături pentru Crăciun. În tot acest timp se pare că a fost urmărit. Când se îndrepta spre casă, un necunoscut a sărit dintr-o maşină şi a venit la el.

Necunoscutul s-a urcat apoi în maşina în care se mai aflau încă doi bărbaţi şi a demarat în trombă. Pensionarul şi-a găsit portofelul gol, aruncat câţiva metri mai departe. Şi-a dat seama că a fost jefuit şi a mers imediat la Poliţie.

Hoţul şi-a recunoscut fapta şi pensionarul şi-a primit banii înapoi. Cel care l-a jefuit este cercetat acum pentru furt calificat şi riscă între 5 şi 15 ani de închisoare.



×
Subiecte în articol: furturi jafuri inchisoare infractiuni
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close