x close

La 25 de ani de la execuţia lui Nicolae Ceauşescu, Antena 3 vă propune rejudecarea procesului dictatorului

de M.Z.    |    26 Dec 2014   •   17:43

La 25 de ani de la execuţia lui Nicolae Ceauşescu, Antena 3 vă propune, pe 30 decembrie, rejudecarea procesului dictatorului. Un demers necesar în special pentru tineri, pentru ca ei să afle ce s-a întâmplat în perioada în care România a fost condusă de Ceauşescu.

În ediţia specială moderată de Dana Grecu, marţi, 30 decembrie, vor exista judecători, avocaţi, martori şi o curte de juraţi compusă chiar din telespectatorii Antena 3.

Vă invităm să ne scrieţi pe adresa de e-mail [email protected] care sunt, în opinia dumneavoastră, acuzaţiile pentru care ar fi trebuit judecat Nicolae Ceauşescu şi ce condamnare ar fi meritat. Vă rugăm şi să justificaţi răspunsul dumneavoastră.

Cele mai interesante răspunsuri vor fi prezentate în aceste zile în programele noastre. Aşadar, nu uitaţi, aşteptăm la [email protected] răspunsul dumneavoastră argumentat pentru acest proces, un demers fără precedent în media de la noi, care va îmbina elemente de justiţie şi jurnalism, din dorinţa ca oamenii să înţeleagă o perioadă îngrozitoare din istoria României.

Citeşte mai multe despre:

nicolae ceausescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati