Antena 3 CNN Actualitate La alegeri, cu scandal! Zeci de români reclamă înfuriaţi că nu au apucat să voteze

La alegeri, cu scandal! Zeci de români reclamă înfuriaţi că nu au apucat să voteze

La alegeri, cu scandal! Zeci de români reclamă înfuriaţi că nu au apucat să voteze
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iun 2012   •   23:59

Nu toţi cei care au vrut să voteze au apucat să pună ştampila. Din această cauză, oamenii s-au revoltat la Mogoşoaia, Braşov sau la Mangalia. Forţele de ordine au păzit cu scuturile secţiile, iar, pentru unii, seara s-a încheiat la poliţie.

Scandalul a izbucnit şi în comuna Tunari, imediat după închiderea urnelor. Oamenii s-au revoltat pentru că nu au apucat să voteze şi, zic ei, li s-a închis uşa în nas de la ora 20 şi 30 de minute.

În mijlocul răscoalei, unui membru din comisia electorală i-a stat inima-n loc. Un echipaj SMURD l-a dus de urgenţă la spital.

Jandarmii au convins mulţimea nemulţumită să părăsească zona aproape de miezul nopţii.

Şi în Braşov a fost scandal în campusul universitar. Acolo jandarmii au luat pe sus un student supărat pentru că nu a putut vota. Mai mulţi tineri care aşteptau în faţa secţiei de votare spun că, în jurul orei 20, un membru al comisiei electorale le-a luat datele personale şi le-a promis că vor ajunge la urne. Peste o oră, studenţii au fost poftiţi însă afară, fără să fi votat.

Şi la Mangalia, oamenii s-au înfuriat. Au stat la coadă ore în şir, dar n-au putut să voteze.

Şeful poliţiei din Mangalia a venit să calmeze spiritele, dar nu a reuşit. Ba chiar s-a îmbrâncit cu unul dintre oamenii revoltaţi.

În Bucureşti, 3 bărbaţi bănuiţi că ar fi dat mită electorală şi-au branduit maşina cu sigla Antenei 3, dar au prinşi şi duşi imediat la secţia 21. Au susţinut că patronul lor, fratele unui candidat, ar fi lipit auto-colantele.

Conform ultimului raport al Ministerului de Interne, au fost sesizate 1237 incidente electorale, şi 472 au fost confirmate. Până acum s-au întocmit 262 de dosare penale.






×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close