Antena 3 CNN Actualitate La cumpărături, în ajunul Anului Nou. Programul hipermaketurilor şi al instituţiilor publice

La cumpărături, în ajunul Anului Nou. Programul hipermaketurilor şi al instituţiilor publice

La cumpărături, în ajunul Anului Nou. Programul hipermaketurilor şi al instituţiilor publice
Sursa foto: hipermarket
30 Dec 2009   •   11:42

Au rămas mai puţin de 48 de ore până la intrarea în noul an. Chiar dacă au fost afectaţi de criză, românii nu au renunţat la cumpărăturile speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Volumul cumpărăturilor a fost mai mic decât în anii precedenţi, însă managerii supermarketurilor şi hipermarketurilor din marile oraşe îşi aşteaptă clienţii până în ultimele ore ale anului 2009.

Pe 31 ianuarie, cele mai multe centre comerciale vor fi deschise până la ora 18.00. Pe 1 ianuarie marile magazine vor fi închise, însă vor reveni la programul normal după a doua zi a anului.

Vezi programul hipermarketurilor (pdf)

Şi pentru că nu e bine să intraţi în noul an cu datorii, vă informăm că majoritatea băncilor vor avea program cu publicul doar între orele 9.00 şi 13.00. Pe 1, 2 şi 3 ianuarie instituţiile şi administraţiile financiare nu vor fi deschise.

Oficiile poştale vor avea vor funcţiona şi ele după un orar special. Unităţile unde se lucrează în două schimburi vor fi deschise până la 17.00/18.00, în funcţie de numărul de clienţi de la ghişeu.

Bucureştenii care vor să circule cu metroul trebuie să ştie că, în noaptea de Revelion, metroul va circula la intervale de 20 de minute. Pentru a face faţă numărului de mare de călători din această perioadă, Metrorex ia în calcul şi introducerea unor trenuri suplimentare.

Şi mijloacele de transport în comun din Capitală au un program special. În primele trei zile ale lui ianuarie, acestea vor circula după orarul unei zile de duminică. De Revelion, între orele 23.30 şi 05.30, vor funcţiona 29 de linii în transport în comun.

Nouă spitale bucureştene asigură asistenţă medicală de urgenţă în toată această perioadă. Şi Directia de Sănătate Publică Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent, iar ambulanţele şi Smurd-ul vor funcţiona la capacitate maximă.

Vezi programul instituţiilor publice


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: program hipermarket revelion sărbători
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close