Antena 3 CNN Actualitate La frizerie, ca în mafia italiană. Stilistul, ameninţat cu un cuţit de un client. "Îi spusesem cu ce gel să îşi dea în păr"

La frizerie, ca în mafia italiană. Stilistul, ameninţat cu un cuţit de un client. "Îi spusesem cu ce gel să îşi dea în păr"

La frizerie, ca în mafia italiană. Stilistul, ameninţat cu un cuţit de un client. "Îi spusesem cu ce gel să îşi dea în păr"
de O.P.    |    20 Sep 2013   •   05:37

Un frizer din Iaşi a trecut prin clipe de groază după ce a fost ameninţat cu un cuţit de către un client. Bărbatul s-a enervat la culme că frizerul a îndrăznit să îi dea cateva sfaturi despre ce produse sa folosească şi cum ar trebui să se tundă.

A plecat furios, însă s-a întors cu un cuţit de câţiva zeci de centimetri şi pus pe scandal, iar imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

După ce l-a tuns şi l-a aranjat, frizerul i-a făcut şi câteva recomandări fără să ştie ce avea să îl aştepte. Deranjat de sfaturile primite, clientul a plecat şi a revenit în scurt timp înarmat cu un cuţit.

Frizerul şi-a cerut de nenumărate ori scuze şi în cele din urmă spiritele s-au calmat, iar clientul înarmat a plecat. Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar acum frizerul vrea să depună plângere împotriva clientului care l-a ameninţat.

×
Subiecte în articol: amenintari
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close