Antena 3 CNN Actualitate La Mulţi Ani, România! Revelionul 2010, întâmpinat în stradă de milioane de români. Vezi cum au petrecut (VIDEO)

La Mulţi Ani, România! Revelionul 2010, întâmpinat în stradă de milioane de români. Vezi cum au petrecut (VIDEO)

La Mulţi Ani, România! Revelionul 2010, întâmpinat în stradă de milioane de români. Vezi cum au petrecut (VIDEO)
01 Ian 2010   •   12:00

La Mulţi Ani, România! Am intrat în 2010, iar aşteptările tuturor sunt ca anul acesta să fie totuşi mai bun decât cel care s-a încheiat. Optimism aşadar la început de an, chiar dacă guvernanţii ne spun că ne va fi un pic mai rău înainte de a ne fi mai bine, cu referire în mod special la situaţia economică.

Dar să revenim la miezul nopţii trecute. Milioane de români şi-au urat atunci "La Mulţi Ani!" acolo unde se aflau - pe străzi, în cluburi, în pensiuni sau... acasă.


2010 a fost întâmpinat în stradă de românii din toată ţara. Focurile de artificii şi concertele au strâns în pieţele publice mii de oameni. Şi nici măcar ploaia nu a stricat cheful celor dornici de distracţie.

La Mulţi Ani, România!


Piaţa Sfatului din Braşov a fost neîncăpătoare pentru miile de oameni care au venit să sărbătorească împreună trecerea în noul an.

Cei care au dorit totuşi să ia parte la un spectacol impresionant de lumini, au urcat la Belvedere şi au privit oraşul de sus.

Artificii de Anul Nou, la Piatra Neamţ




Nu au lipsit nici concertele în aer liber. La Craiova, mii de oameni s-au strâns în centrul oraşului pentru a-şi asculta idolii din tinereţe, trupa Smokie.

La Iaşi, trupa Zdob şi Zdub a întreţinut o atmosferă incendiară.


Târgu-Jiu a fost cel mai romantic oraş din ţară. 16 perechi şi-au unit destinele în noaptea dintre ani, în faţa Porţii Sărutului.

Cuplurile de îndrăgostiţi care au simţit nevoia de mai multă intimitate au evitat aglomeraţia din marile oraşe. Unii au ales să petreacă Revelionul la Băile Herculane.

Deşi 2010 a adus ploaie mai în toată ţara, vremea nu a stricat distracţia reşiţenilor.


În Capitală, oamenii au înfruntat ploaia şi s-au strâns în Piaţa Constituţiei

Ultimele minute din 2009 au fost marcate, în Capitală, de un spectaculos joc de lumini şi artificii. Show-ul a fost sincronizat pe muzică şi s-au folosit peste 5.000 de efecte pirotehnice. Spectacolul a fost organizat de Primăria Municipiului Bucureşti.


Programul în Piaţa Constituţiei a început la ora 19.00. Ploaia torenţială nu i-a speriat prea mult pe bucureşteni. Odată cu trecerea orelor, spre miezul nopţii au venit din ce în ce mai mulţi oameni să vadă spectacolul.

Pe scenă au urcat Marcel Pavel, Vama, Direcţia 5, Bere Gratis, Vlad Miriţă, Alex, Voltaj, Iris, Smiley şi Sistem.

Între recitalurile trupelor şi soliştilor, un DJ a mixat muzică live şi a animat atmosfera din piaţă.

La finalul spectacolului de Revelion, în Piaţa Constituţiei au rămas mormane de gunoaie.

Focuri de artificii, în Capitală


Antena 3


×
Subiecte în articol: revelion
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close