Antena 3 CNN Actualitate La numai cinci ani, o fetiţă se luptă cu o tumoră pe creier. Să o ajutăm să învingă

La numai cinci ani, o fetiţă se luptă cu o tumoră pe creier. Să o ajutăm să învingă

La numai cinci ani, o fetiţă se luptă cu o tumoră pe creier. Să o ajutăm să învingă
de N.B.    |    11 Feb 2013   •   09:20

La numai cinci ani, Vancea Cosmina a fost diagnosticată cu tumoră pe creier. Din cauza dimensiunii tumorii, medicii din România au trimis imaginile RMN ale fetiţei în Germania pentru a cere consultul specialiştilor neurochirugilor de la Institutul Internaţional de Neuroştiinţă din Hanovra.

Răspunsul a venit cu veşti bune, speranţă, dar şi o realitate tăioasă. Chirurgii germani au observat că tumora este foarte probabil benignă şi operabilă, mai mult, astfel de intervenţii microchirugicale au mai fost efectuate în trecut cu succes, chiar şi la copii.

Medicii au asigurat că nu este prea târziu pentru operaţie, însă aceasta trebuie să fie făcută cât mai curând posibil. Situaţia clinică a fetiţei nu este favorabilă amânării, iar fără această şansele de supravieţuire sunt minime.

Pentru operaţia din Germania, Cosmina avea nevoie de 50.000 de euro, doar pentru costurile intervenţiei şi spitalizării. Aceşti bani au fost strânşi, dar fetiţa din Tulcea mai are nevoie de încă 10.000 de euro pentru transportul medical asistat.

Marţi, Cosmina este aşteptată în Germania pentru operaţie.

Conturile unde se pot face donaţii sunt:

Euro - RO87BTRLEUR CRT0 2032 24801
Ron - RO40BTRLRON CRT0 2032 24801
Banca Transilvania - Vancea Petrica

×
Subiecte în articol: ajutor donatii operatie tumora
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close