Antena 3 Actualitate La ordinea zilei: Andreea Paul, consilier prezidenţial când soţul ei s-a apucat de afaceri cu statul

La ordinea zilei: Andreea Paul, consilier prezidenţial când soţul ei s-a apucat de afaceri cu statul

18 Dec 2014   •   19:29

Deputatul Andreea Paul Vass, care a făcut presiuni în Comisia de Buget Finanţe ca firma de evaluări a soţului ei să primească bani de la buget, ocupa funcţia de consilier în Administraţia Prezidenţială, când soţul ei s-a apucat de afaceri cu statul.

"Potrivit propriei biografii, între 2005-2007 lucra la Administraţia Prezidenţială, la departamentul de politici economice şi sociale. Nu ştiu cum îi găsim pe aştia cu contracte, faci ce faci şi tot în parohia lui Traian Băsescu ajungem", a declarat Radu Tudor, contrazicându-l astfel pe Gheorghe Tinel, şeful deputaţilor PDL, invitat şi el în emisiune.

Soţul deputatei deţine una dintre cele mai mari firme de evaluări din România, compania „Romcontrol SA", care a fost implicată inclusiv în recentele retrocedări cu scandal. Potrivit ANRP firma Romcontrol deţinută de soţul Andreei Vass a făcut aproximativ 400 de evaluări.

Andreea Paul şi-a ieşit din fire, după ce Antena 3 a dezvăluit că a făcut presiuni în comisia de buget pentru ca firma soţului său să primească de la buget aproximativ 75.000 de euro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close