Antena 3 CNN Actualitate La ordinea zilei: Asul din mâneca lui Berbeceanu. Această dovadă i-a adus eliberarea

La ordinea zilei: Asul din mâneca lui Berbeceanu. Această dovadă i-a adus eliberarea

La ordinea zilei: Asul din mâneca lui Berbeceanu. Această dovadă i-a adus eliberarea
Sursa foto: Foto captura Antena 3
26 Noi 2013   •   19:31

Liderul sindical SNPPC, Dumitru Cornea, a dezvăluit în ediţia de marţi a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, care a fost asul din mâneca fostului şef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba, Traian Berbeceanu, care i-a adus eliberarea din arestul preventiv.

Dumitru Cornea a arătat că Traian Berbeceanu a adus dovezi, în faţa magistraţilor, potrivit cărora unul dintre procurorii de caz din acest dosar s-a întâlnit în repetate rânduri cu un "locotenent al unui interlop", care a venit ulterior "cu un mesaj fabricat de către procurori şi a depus depoziţie împotriva sa".

"În ziua de 22, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, când se judeca recursul la dosarul de prelungirea arestării, Berbeceanu a declarat în şedinţa publică faptul că în perioada în care se afla în arest preventiv, un interlop din zonă a venit cu un mesaj fabricat de către procurori şi a depus depoziţie împotriva sa. Mesajul era construit în sensul că cineva din anturajul lui Berbeceanu îl ameninţa pe acel interlop", a afirmat liderul sindical SNPPC, juristul Dumitru Cornea.

"Berbeceanu a explicat judecătorilor că are o înregistrare cu un anume procuror care, în două rânduri, în acea perioadă, s-a întâlnit cu un locotenent al acelui interlop. Dovada a pus-o la dispoziţia Parchetului", a mai spus liderul sindical.

Citeşte şi:

Traian Berbeceanu: Vreau din tot sufletul să revin în poliţie. Nu-l voi încuraja pe fiul meu să devină poliţist

Berbeceanu, mărturii la Antena 3: „Am fost ţinut într-un mediu ostil demnităţii mele. Nu există nimic mai umilitor pentru un poliţist decât să fie arestat şi încarcerat”

Traian Berbeceanu a fost eliberat din închisoare."Am încredere în justiţie!"

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close