Antena 3 CNN Actualitate La Ordinea Zilei: Caragea Vodă şi muritorul Berbeceanu

La Ordinea Zilei: Caragea Vodă şi muritorul Berbeceanu

 La Ordinea Zilei: Caragea Vodă şi muritorul Berbeceanu
de M.C.    |    22 Noi 2013   •   19:48
Salvador Caragea şi Traian Berbeceanu sunt doi poliţişti. Primul, şef al Poliţiei Gorj, acuzat de fapte grave şi care îşi vede nestingherit de treabă.
Trauian Berbeceanu, considerat de mulţi drept unul dintre cei mai valoroşi poliţişti ai ţării, este după gratii în urma acuzaţiilor unor mafioţi. Dana Grecu, realizatorul emisiunii "La Ordinea Zilei" a lansat întrebarea "De ce se aplică unităţi de măsură diferite în cele două cazuri?"
 
Radu Stroe, ministrul Administraţiei şi Internelor, a intervenit telefonic în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei" şi a încercat să ofere anumite lămuriri.

"Salvador Caragea a fost sancţionat în trecut. Problema este dacă este vorba despre fapte penale. Nu este atribuţia mea să verific aceste lucruri, dacă este cazul. Nu comentez pe chestiunea Caragea. Multe lucruri nu mi se par în regulă, dar, în momentul în care au apărut discuţii despre fapte penale, mă opresc aici cu discuţia, trimit la Parchetul General" a spus Radu Stroe. 



Gorjnews a prezentat vineri o fotografie care sugerează legăturile strânse ale lui Caragea cu Florin Cârciumaru, primarul de Târgu Jiu, a cărui maşină era parcată noaptea, în faţa reşedinţei omului legii. 

Şeful Poliţiei Gorj a refuzat de mai multe ori să intre in direct şi să-şi spună punctul de vedere.

Vezi AICI înregistrarea emisiunii "La Ordinea Zilei" cu Dana Grecu şi Radu Tudor.

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close