Antena 3 CNN Actualitate Ce au pățit TRUPELE NATO, în urmă cu puțin timp, în România

Ce au pățit TRUPELE NATO, în urmă cu puțin timp, în România

Ce au pățit TRUPELE NATO, în urmă cu puțin timp, în România
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Iun 2017   •   18:50

Dana Grecu a dezvăluit, la emisiunea La ordinea zilei, cum a fost blocat în trafic convoiul NATO, în urma unor incidente petrecute pe drumurile patriei.

Dana Grecu citează un articol publicat pe jurnalul.ro, semnat de jurnalistul Dan Constantin, care scrie cum coloana cu trupele NATO, care trebuia să ajungă la poligonul militar de la Cincu, din judeţul Braşov, a rămas blocată în trafic patru ore, pe Valea Oltului. 

”Coloana NATO se află deci în deplasare. Intră pe Valea Oltului, după ce a trecut cu bine serpentinele de pe Dealul Negru și CONTINUĂ DEPLASAREA SPRE SIBIU, după Rm VÂLCEA.

Aflăm din INFOTRAFIC, LA ORA 9.15 că un  TIR (camion) S-A RĂSTURNAT PE CALEA FERATĂ, circulatia pe DN7 fiind TOTAL ÎNTRERUPTĂ la CÂINENI.

La ora 13.15 , ALT INCIDENT – O remorcă s-a rasturnat ÎN ALT PUNCT, lângă Mânăstirea CORNET și, pentru deblocare se intervine cu o macara. 

Sunt 4 ore de blocare a traficului pe Valea Oltului care OPRESC ȘI DEPLASAREA COLOANEI NATO”, a scris jurnalistul Dan Constantin.

Grav este că, în caz de conflict real, „întârzierea ar putea fi decisivă pentru bătălia unde sunt așteptate trupele de sprijin ale Alianței”, se mai arată în articol.

×
Subiecte în articol: Valea Oltului trupe NATO NATO
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close