Antena 3 CNN Actualitate La ordinea zilei. Dan Constantin: Toni Greblă a trebuit să fie sacrificat

La ordinea zilei. Dan Constantin: Toni Greblă a trebuit să fie sacrificat

La ordinea zilei. Dan Constantin: Toni Greblă a trebuit să fie sacrificat
10 Mar 2015   •   19:55

Toni Greblă a aflat astăzi că va fi reţinut pentru 24 de ore. Cel mai probabil în cazul său, DNA va cere arestul la domiciliu, după ce a apărut o nouă acuzaţie: aceea că ar fi încercat să vândă nişte capre. Potrivit lui Radu Tudor, co-realizator La ordinea zilei, e penibil ca într-o ţară europeană să trimiţi în stare de reţinere şi propunere de arestare un judecător pentru că a vândut nişte capre.

"Aşa ceva ar putea să fie valabil mai degrabă în Pakistan sau în Arabia Saudită, dar nu într-o ţară UE", a comentat Radu Tudor. Potrivit acestuia, imixtiunea procurorilor într-o relaţie ce pare de familie, i se pare că-i face de râs complet pe cei de la DNA.

"În schimb comunicatul DNA cuprinde în partea a doua ceva ce presa nu a discutat absolut de loc de azi dimineaţă - ceva ce, dacă se confirmă, justifică pe deplin reţinerea lui Toni Greblă - crearea unei reţele de comerţ ilegal către Rusia, prin Turcia. Cu nişte persoane cunoscute ca intermediare, cu încălcarea embargoului impus Rusiei de către UE, iar din punctul meu de vedere, o persoană care e judecător la CCR să încalce elemente atât de grave, e de neconceput", a adăugat Radu Tudor.








×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Toni Grebla
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close