Antena 3 CNN Actualitate La Ordinea Zilei: Demnitarii români iubesc gardurile înalte

La Ordinea Zilei: Demnitarii români iubesc gardurile înalte

La Ordinea Zilei: Demnitarii români iubesc gardurile înalte
05 Aug 2015   •   19:53

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, se află de câteva  zile în concediu, la malul mării. Cuplul prezidenţial a preferat reşedinţa de protocol de la Neptun, departe de ochii lumii. Dacă fostul preşedinte, Traian Băsescu, prefera o cât mai mare expunere atunci când era pe litoral, prezenţa lui Klaus Iohannis este una incomparabil mai discretă.

"În vile departe de ochiul publicului, la o vreme în care lumea se calcă pe picioare pe litoralul românesc, aici e cât vezi cu ochii o plajă pentru preşedintele Iohannis. Dacă ai vrea să vezi unde stă preşedintele la mare, nu ai cum, toate sunt foarte bine izolate, camuflate, o fereală de oameni. Toţi sunt aşa, nu doar Iohannis. În aceleaşi vile construite de regimul comunist, departe de ochii luimii" a spus Dana Grecu, miercuri, în emisiunea "La Ordinea Zilei".

"E nevoie de un grad de intimitate pentru toţi demnitarii. Nu avem nevoie de crăceala Elenei Udrea. Ea în calitate de demnitar al statului român ne-a arătat tot şi fără să vrem. Povestea asta...diferenţa e de bun-gust, educaţie şi bună-creştere. Protecţie pentru deminitarii cei mai înalţi, da. Ceva mai multă decenţă şi ceva mai mult respect pentru cetăţenii acestui stat..diferenţa între privilegiile şi bucuria de a primi mai mult de la statul român. Aşa a lăsat Nicolae Ceauşescu sistemul. Au condamnat sistemul, dar au luat privilegiile. Dacă eşti anti-comunist, nu lua privilegiile. Dă vilele. Nu o să înţeleg niciodată această boală a vilelor, a elicopterelor şi ale maşinilor blindate" a spus şi Radu Tudor.


×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close