Antena 3 CNN Actualitate La Ordinea Zilei. Dezvăluiri despre dispariția lui Sebastian Ghiță. Unde s-ar putea ascunde

La Ordinea Zilei. Dezvăluiri despre dispariția lui Sebastian Ghiță. Unde s-ar putea ascunde

La Ordinea Zilei. Dezvăluiri despre dispariția lui Sebastian Ghiță. Unde s-ar putea ascunde
21 Dec 2016   •   19:38

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, pe numele căruia DNA Ploieşti a emis, miercuri, mandat de aducere, este căutat de poliţiştii pe raza întregului judeţ Prahova, aceştia desfăşurând "întreaga gamă de activităţi" pentru punerea în executare a mandatului. 

Sebastian Ghiță avea interdicția de a părăsi teritoriul țării.

Pentru că nu există indicii privind locul unde se află Sebastian Ghiță, jurnaliștii Antena 3 au încercat să afle dacă acesta a plecat sau nu din țară. Ce au găsit, ne-a spus Cătălina Porumbel, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”.

Unul dintre cele mai apropiate personaje de Sebastian Ghiță este Liviu Mircea Uruc, fost șofer al lui Ghiță, acum un prosper om de afaceri. În ultimele zile Uruc a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii din Israel, precum și o poză care ar putea fi un indiciu. Imaginea spunea, aproximativ, ”La naiba, plec”. Ar putea fi vorba despre o pistă pentru anchetatori sau, dimpotrivă, o manevră menită să distragă atenția. 

Cert este că, dacă Sebastian Ghiță se află în Israel, șansele ca el să fie extrădat sunt minime.

”Desfășurăm întreaga gamă de activități specifice pentru depistarea domnului Ghiță. Este un mandat de aducere în vederea audierii. Avem obligația legală să îl căutăm pe întreaga rază a județului Prahova. Din câte cunosc, avea obligația de a nu părăsi țara. Mandatul a fost recepționat în jurul orei 15.00. Am efectuat căutări în toate locurile pe care le cunoșteam că le frecventa. Activitățile sunt în plină desfășurare. Nu putem stabili un termen anume, va fi căutat până în momentul în care va fi găsit” a explicat Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close