Antena 3 CNN Actualitate La Ordinea Zilei. Găinăriile procurorului Emilian Eva ies la iveală

La Ordinea Zilei. Găinăriile procurorului Emilian Eva ies la iveală

La Ordinea Zilei. Găinăriile procurorului Emilian Eva ies la iveală
14 Iul 2015   •   20:36

Adina Anghelescu a prezentat în emisiunea La Ordinea Zilei detalii foarte interesante despre ilegalităţile comise de-a lungul vremii de procurorul din Telepatia, Emilian Eva, acum arestat preventiv. Se pare că procurorul Emilian Eva avea o aplecare aparte către interceptările ilegale.

"Domnul avocat Tomaşeschi Sava Dragomir, de la Baroul Iaşi, a sesizat prin 2010 organele de Poliţie, pe cei de la Ministerul Administraţiei şi Internelor, cu privire la săvârşirea unor fapte penale. Culmea este că, la un moment dat, s-a trezit că, deşi el sesizase nişte fapte, organele judiciare nu s-au ocupat de chestia asta. Dar s-a trezit, în schimb, că procurorul Eva Emilian s-a sesizat din oficiu şi i-a deschis lui un dosar în 2010. (...) Şi s-a trezit domnul Tomaşeschi, după un an, în 2011, când i s-a dat NUP, a aflat că în acel dosar instrumentat de domnul Eva Emilian erau nişte abuzuri grosolane.(...) A mai interceptat, pe lângă telefonul domnului Tomaşeschi, sau a cerut autorizaţie şi pentru alte două telefoane, unul dintre ele aparţinând unui cabinet de avocatură - actualmente doamna avocat este soţia domnului Tomaşeschi - şi pentru subprefectul de la acea vreme, domnul Angheluţă", a explicat Adina Anghelescu.

Şi avocatul Dragomir Tomaşeschi a dat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea La Ordinea Zilei, detaliile uluitoare ale abuzurilor pe care le-a făcut procurorul Emilian Eva:


 

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close