Antena 3 CNN Actualitate La ordinea zilei: Ionela Danciu, refuzată de un angajator de teama "televizorului" şi a Fiscului

La ordinea zilei: Ionela Danciu, refuzată de un angajator de teama "televizorului" şi a Fiscului

La ordinea zilei: Ionela Danciu, refuzată de un angajator de teama "televizorului" şi a Fiscului
Sursa foto: Foto captura Antena 3
29 Apr 2014   •   20:49

Ionela Danciu Brişcaru, mama tripletelor din Aiud care a schimbat legea privind acordarea indemnizaţiilor de creştere pentru copii, a vorbit în ediţia de marţi a emisiunii "La ordinea zilei", despre dificultăţile întâmpinate în încercarea sa de a-şi găsi un loc de muncă.

Femeia, care este în căutarea unui loc de muncă încă din 2012, când s-a vindecat de cancer, a povestit la Antena 3 cum a fost refuzată de un angajator pe motiv că este mult prea vizibilă în presă.

"Mi-a spus: De mâine, dacă vă angajez pe dumneavoastră, vine televizorul. După televizor apare FISC-ul, iar eu nu am nevoie de FISC. Am crezut că îmi cade capul jos. Eu, până la naşterea fetiţelor, am fost un angajat normal, am lucrat doar la privat, am fost un om normal", a declarat Ionela Danciu, la Antena 3.

Ionela Danciu a vorbit la Antena 3 şi despre fiicele ei, campioane naţionale la karate după un an de la debutul în acest sport.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close