Antena 3 CNN Actualitate La Ordinea Zilei: Jalea din pădurile tăiate ilegal, subiect în CSAT

La Ordinea Zilei: Jalea din pădurile tăiate ilegal, subiect în CSAT

La Ordinea Zilei: Jalea din pădurile tăiate ilegal, subiect în CSAT
Sursa foto: foto: AGERPRES
11 Mai 2015   •   19:51

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a anunţat recent un control al Ministerului Mediului la compania Holzindustrie Schweighofer, prin care se urmăreşte legalitatea achiziţionării de material lemnos tăiat din păduri de către această societate, care operează patru fabrici de prelucrare a lemnului, la Rădăuţi, Sebeş, Siret şi Comăneşti.

Ministrul Mediului a declarat că asupra preşedintelui Klaus Iohannis "planează o suspiciune" că nu ar fi de partea românilor pentru că nu a fost de acord cu Codul Silvic votat de Parlament şi a cerut reexaminarea legii.

Codul Silvic este reexaminat de Parlament la cererea preşedintelui Klaus Iohannis. Senatul a respins modificările solicitate prin cererea de reexaminare şi a votat legea în varianta iniţială.

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu" despre acest subiect.

Proiectul Codului Silvic va fi marţi în dezbaterea comisiei din Camera Deputaţilor, iar PSD îşi menţine poziţia de a adopta un Cod care să prevină şi să sancţioneze defrişări ilegale şi monopolul, a declarat premierul Victor Ponta.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close