Antena 3 CNN Actualitate La ordinea zilei: PROBE VIDEO ZDROBITOARE în dosarul Bercea - Băsescu

La ordinea zilei: PROBE VIDEO ZDROBITOARE în dosarul Bercea - Băsescu

La ordinea zilei: PROBE VIDEO ZDROBITOARE în dosarul Bercea - Băsescu
13 Iun 2014   •   20:09

Avocatul Pavel Abraham, care îi reprezintă pe Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, şi pe ginerele acestuia, Marius Constantin, în dosarul în care sunt cercetaţi pentru presupusa şantajare a lui Mircea Băsescu, a vorbit, în ediţia de vineri a emisiunii "La ordinea zilei", despre conţinutul înregistrărilor cu Mircea Băsescu.

"Sunt 31 de minute de convorbiri. Imaginile sunt de calitate bună, iar interlocutorii se văd bine", a declarat avocatul, care a adăugat că înregistrările au fost făcute atât cu telefonul mobil, cât şi cu alte "mijloace care se găsesc pe piaţa românească, precum ceasuri sau stilouri".

Avocatul, care a afirmat că a obţinut dosarul DNA al clienţilor săi, a arătat că înregistrările "completează în mod fericit" ancheta procurorilor.

Pavel Abraham a mai spus că în aceste înregistrări apare şi numele preşedintelui Traian Băsescu, rostit de ambii interlocutori.

Vineri la prânz, avocatul Pavel Abraham s-a prezentat la DNA Constanţa pentru a depune la dosar aceste înregistrări.
   
Înaintea intrării în sediul DNA Constanţa, el a declarat că a primit acceptul familiei de a face publice aceste înregistrări, precizând că acum le va preda doar procurorilor anticorupţie şi că, deocamdată, nu vor fi date presei.



×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close