Antena 3 CNN Actualitate La ordinea zilei: Soțul judecătoarei Coțofană, aspirantă la un loc în CSM, știa cu o zi înainte ce sentință se va da în Dosarul Telepatia

La ordinea zilei: Soțul judecătoarei Coțofană, aspirantă la un loc în CSM, știa cu o zi înainte ce sentință se va da în Dosarul Telepatia

La ordinea zilei: Soțul judecătoarei Coțofană, aspirantă la un loc în CSM, știa cu o zi înainte ce sentință se va da în Dosarul Telepatia
Sursa foto: Foto: facebook
10 Aug 2016   •   19:08

Dana Grecu a dezvăluit, în ediția de miercuri a emisiunii ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, că soțul judecătoarei Lavinia Nicoleta Coțofană, fost ofițer SRI timp de 11 ani, care acum candidează pentru un loc în CSM, știa cu o zi înainte ce sentință va primi Dan Voiculescu, în dosarul Telepatia.

Jurnalistul Dan Constantin, redactor-şef al Jurnalul Naţional, a descoperit postarea pe blog a soțului judecătoarei.

”Sunt colegă și amică cu Camelia Bogdan”

”Mâine, 8 august, CAB va pronunța sentința și celui care face cea mai mare presiune mediatică: Dan Voiculescu. Între opt și/sau zece ani cu executare. Probabil va fi numită o sentință de zece!”, a scris soțul judecătoarei Coțofană, care declara la Antena 3, marți seară, că este prietenă cu Camelia Bogdan.

Candidează pentru un post în CSM, deși este cercetată de CSM

Lavinia Coțofană este anchetată de Inspecția Judiciară a CSM, ea fiind acuzată că și-ar fi primit soțul, un avocat condamnat pentru corupție, în biroul de la judecătorie, unde îi acorda acces la date.

Ea a declarat, la Antena 3, că i-a înregistrat pe inspectorii CSM când au mers să-i facă un raport, după ce a făcut plângere penală pentru că ar fost monitorizată, zice ea, fără mandat.

”Eu am formulat plângere penală la Parchet, fiind parte vătămată. Am fost monitorizată fără mandat din inițiativa președintelui Judecătoriei Arad. Mi-a oferit un birou care, inițial, era destinat pentru ”Camera Secrete”. Apoi, am descoperit că a lăsat o cameră de înregistrare de pe care a extras imagini, fără drept. El a susținut că îmi petrec timpul cu soțul meu în birou și că îi permit accesarea datelor. Soțul meu venea să mă pună la curent cu starea de sănătate a mamei mele, care e bolnavă de cancer în fază terminală”, a spus Lavinia Coțofană la Antena 3.

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close