Antena 3 CNN Actualitate La Ordinea Zilei: Zgomotul cătuşelor sperie clasa politică! Circ cu cererile de arestare în noul dosar a lui Udrea

La Ordinea Zilei: Zgomotul cătuşelor sperie clasa politică! Circ cu cererile de arestare în noul dosar a lui Udrea

 La Ordinea Zilei: Zgomotul cătuşelor sperie clasa politică! Circ cu cererile de arestare în noul dosar a lui Udrea
03 Feb 2015   •   19:55

Un judecărtor al Curţii Constituţionale este la un pas de arestul preventiv, o premieră a ultimilor 25 de ani. Toni Greblă s-a trezit cu cererea de arestarea trimisă la Senat. Surprinzător, şeful CCR, Augustin Zegrean, a declarat că speră să nu ajungă în situaţia lui Greblă vreodată. Zegrean a mai declarat că acesta nu îşi va pierde locul , dacă va fi trimis, eventual în judecată, iar arestarea nu rezolvă problema.

Unele voci spun că Toni Greblă ar fi fost turnat chiar din puşcărie de Viorel Hrebenciuc. De altfel, despre fostul creier al PSD se aude că a "pus pile" multora dintre foştii colegi pentru a obţine clemenţa magistraţilor.

Tăvălugul arestărilor ne surprinde pe toţi. Arestările din DNA pretind că acesta este doar începutul, iar punctul culminant va fi atins abia în luna martie.

De la Elena Udrea, cea urmărită penal şi huiduită atunci când dă cu subsemnatul la poliţie, am aflat că Sebastian Ghiţă l-ar fi vizitat în arest pe Dorin Cocoş. Iar de la comisia SRI aflăm că Sebastian Ghiţă a primit interdicţie de a participa la audierea şefului interimar al SRI, Florian Coldea, pentru că ar în conflict de interese.

Udrea însăşi este de asemenea foarte aproape de un arest preventiv, potrivit unor fragmente din referatul procurorilor în dosarul "Gala Bute". Mai toţi apropiaţii săi sunt în arest în aceste momente, iar acest lucru pare că au făcut-o pe fosta blondă a politicii româneşti să vorbească.

Noi dezvăluiri despre sugativele banilor publici,  "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu" şi invitaţii ediţiei de astăzi Elena Cristian, redactor şef Income Magazine, Ovidiu Zara, jurnalist de investigatii si nominaliazat pentru premiul libertatea presei, Ludovic Orban, lider PNL şi europarlamentarul PSD Cătălin Ivan.





×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close