Antena 3 CNN Actualitate La şcoală, ca în junglă. Un elev a fost atacat cu un cuţit de un coleg, chiar în curtea liceului

La şcoală, ca în junglă. Un elev a fost atacat cu un cuţit de un coleg, chiar în curtea liceului

La şcoală, ca în junglă. Un elev a fost atacat cu un cuţit de un coleg, chiar în curtea liceului
Sursa foto: Foto: hisislondon.co.uk
15 Feb 2012   •   07:10

Un elev de clasa a 11-a, de la un liceu din Braşov, a fost atacat cu un cuţit de un coleg chiar în curtea şcolii. Cei doi s-au luat la ceartă şi după cîteva îmbrânceli, unul dintre ei a scos un cuţit din buzunar. Acum ar putea ajunge după gratii, mai ales că a nu e prima dată când ajunge pe mâna poliţiştilor.

Incidentul s-a petrecut într-una din pauze şi a pornit de la o banală ceartă între doi elevi de clasele a IX-a şi a XII-a. Când a aflat de incident, directorul şcolii a chemat imediat poliţia.

Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere ale liceului. Inspectoratul şcolar aşteaptă finalizarea anchetei poliţiştilor pentru a-l sancţiona pe elevul agresor dar şi pe ceilalţi implicaţi în scandal.

Tânărul de 17 ani se va alege cu dosar penal pentru port ilegal de armă albă şi ar putea ajunge chiar după gratii, deoarece nu este prima oară când are probleme cu legea.


×
Subiecte în articol: cutit elev Brașov
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close