Antena 3 CNN Actualitate Ea este Lăcrămioara, mamă a doi copii, ucisă de soțul ei, fiind strangulată și bătută cu bestialitate: "O prezență luminată în viețile voastre"

Ea este Lăcrămioara, mamă a doi copii, ucisă de soțul ei, fiind strangulată și bătută cu bestialitate: "O prezență luminată în viețile voastre"

În ziua a treia de Crăciun, Lăcrămioara a fost victimă violențelor soțului ei, fiind supusă unei bătăi brutale și strangulată până la moarte.

Ea este Lăcrămioara, mamă a doi copii, ucisă de soțul ei, fiind strangulată și bătută cu bestialitate: "O prezență luminată în viețile voastre"
Sursa foto: Facebook I Toader Constantin
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Dec 2023   •   15:20

Crima a avut loc de Sfântul Ștefan, în a treia zi de Crăciun. Tragedia s-a întâmplat în cartierul Micro 20, într-un bloc de pe strada Furnaliștilor. Un bărbat de 35 de ani și-a bătut crunt soția de 30 de ani.

Ulterior, femeia a fost strangulată.

Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că și-a bătut soția. El le-a mai spus dispecerilor că va pleca de acasă și va lăsa ușa deschisă. Ajunși la fața locului, echipajul medical de pe Ambulanță au găsit-o pe femeie decedată, având urme de strangulare.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost prins și reținut de polițiști.

Citește și: Primele declarații ale bărbatului care și-a strangulat soția până la moarte în locuința sa, la Galați: "N-am mai suportat, mi-a distrus familia"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Lăcrămioara avea doi copii

"Cu tristețe în inimă, îmi exprim sincerele condoleanțe pentru familia Mustafa Antonel și Profira în această perioadă de durere.

Pierderea unei ființe dragi este întotdeauna o încercare grea, iar cuvintele pot părea neadecvate în astfel de momente.

Lăcrămioara a fost o prezență luminată în viețile voastre, iar amintirile cu ea vor rămâne ca o sursă de confort și putere.

În aceste clipe dificile, sper că găsiți sprijin în prezența celor dragi și în amintirile frumoase împărtășite cu Lăcrămioara.

Fie ca dragostea și susținerea prietenilor și familiei să vă aducă alinare și putere în fața acestei pierderi.

Citește și: El este Vivi, bărbatul din Galați care și-a strangulat soția până la moarte, în a treia zi de Crăciun. A sunat la 112, apoi a fugit

Gândurile mele sincere sunt alături de voi, iar memoria Lăcrămioarei va rămâne vie în inimile noastre.

Vă transmitem compasiunea noastră sinceră și suntem aici pentru a oferi orice sprijin în această perioadă dificilă. Cu respect, Președintele Partidei Romilor Pro-Europa Vrancea,", a scris Toader Constantin, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Galați femeie ucisă
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close