Antena 3 CNN Actualitate Lacrimi pentru Cristian, şoferul român de TIR care a murit strivit în propria cabină într-un accident din Spania: ”Nimeni nu este întrebat când doreşte să plece din această lume”

Lacrimi pentru Cristian, şoferul român de TIR care a murit strivit în propria cabină într-un accident din Spania: ”Nimeni nu este întrebat când doreşte să plece din această lume”

Cunoscuții plâng moartea lui Cristian, un șofer român de TIR de 45 de ani. Bărbatul s-a stins din viață joi după-amiază, pe o autostradă din Spania, strivit în propria cabină, după ce camionul în care se afla s-a răsturnat în afara carosabilului în urma impactului cu un alt vehicul, în provincia Burgas.

Lacrimi pentru Cristian, şoferul român de TIR care a murit strivit în propria cabină într-un accident din Spania: ”Nimeni nu este întrebat când doreşte să plece din această lume”
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2022   •   17:47

Cristian era stabilit de 20 de ani în Spania. Echipajele de salvare nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Cei care l-au cunoscut suferă acum din cauza dispariției sale timpurii.

„A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a fiinţei dragi. Nimeni nu este întrebat când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul!

Oriunde te duci, caută curcubeul în fiecare furtună. Zboară ca un înger și nu renunța niciodată. La revedere prietenul meu! În timp ce știu că mergi departe, nu vei fi niciodată uitat. Nu contează cât de departe te duci, mă simt ca și cum tu încă mai ești lângă mine. O memorie durează pentru totdeauna și nu va muri niciodată. Astfel, prietenii adevărați pot rămâne împreună și niciodată nu pot spune la revedere!”, este mesajul transmis de bunul său prieten chef Adrian Szűcsm, publicat de sportulsalajean.ro.

Mulți cunoscuți și-au luat adio de la Cristian: „Nu pot să cred! Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei!”, „Condoleante familiei și Dumnezeu să îl odihnească în pace și liniste”, „Nu se poate. Dumnezeu sa te odihneasca in pace om drag”, „Vei rămâne veșnic în amintirea mea prieten drag. Dumnezeu sa te odihnească în pace! Sincere Condoleanțe Familiei greu încercate!”, „Odihnă veșnică ! Dumnezeu să vă dea multă putere să puteți trece peste marea încercare prin care treceți la trecerea în neființă a soțului și tatălui vostru, CRISTI! Condoleanțe familiei îndurerate !!!”, „Dumnezeu să-l odihneasca în pace, si voua sa va dea domnul multă putere sa puteți trece peste asta.”

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close