Antena 3 CNN Actualitate Lady Gaga, Linkin Park, Roxette, Guns N' Roses - doar câteva dintre vedetele care vin în BUCUREŞTI

Lady Gaga, Linkin Park, Roxette, Guns N' Roses - doar câteva dintre vedetele care vin în BUCUREŞTI

Lady Gaga, Linkin Park, Roxette, Guns N' Roses - doar câteva dintre vedetele care vin în BUCUREŞTI
Sursa foto: foto. ahevents.co.uk
16 Mai 2012   •   17:34

Iubitorii de muzică au de unde alege în această vară pentru că în Bucureşti vor veni multe nume mari de pe scena internaţională. Linkin Park, Lady Gaga sau Pink Martini sunt doar cateva dintre vedetele care au pus Capitala pe lista turneelor din acest an.

Formaţia Pink Martini va concerta pe 26 mai la Sala Palatului din Bucureşti, unde cel mai scump bilet costă 200 de lei.

Iubitorii de trash metal îi vor putea urmări pe cei de la trupa Slayer la Arenele Romane din Bucuresti pe data de 4 iunie. Biletele sunt disponibile la doua categorii de preturi: 80 si 120 de lei

Cei de la Linkin Park vor veni pentru prima oară în România unde sunt aşteptaţi de mii de fani. Ei vor concerta pe 6 iunie la Romexpo Bucureşti. Biletele au preturi cuprinse intre 130 si 360 de lei.

Guns N' Roses şi Evanescence concertează în cadrul festivalului Rock The City 2012, ce se desfăşoară la Romexpo între 29 iunie - 1 iulie.

Roxette nu putea lipsi din lista celor ce îi vor încânta pe români cu piesele lor. Trupa suedeză va concerta în Cluj, în premieră la noi în ţară, pe 19 iulie. Preţul biletelor este cuprins între 65 de lei si 250 de lei, în funcţie de locuri.

Unul dintre cele mai aşteptate concerte din acest an este cel susţinut de Lady Gaga. Cântăreaţa a devenit un fenomen al muzicii pop, ea urmând să le prezinte şi românilor extravaganţa şi nonconformismul cu care şi-a obişnuit fanii. Concertul va avea loc pe 16 august pe National Arena, iar biletele au preturile cuprinse intre 150 si 475 RON.

Ultima zi a verii coincide cu ultimul mare concert al anului. Red Hot Chili Peppers vor veni în România pe 31 august. Concertul va avea loc pe Arena Naţională iar biletele costă intre 130 şi 1000 de lei.

În afară de concerte, numeroase festivaluri vor avea loc la noi în ţară precum Europa Fest, Ost Fest sau B'estFest.

×
Subiecte în articol: Lady Gaga concerte bilete Capitală turneu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close