Antena 3 CNN Actualitate Larisa, o tânără studentă, a murit pe loc în accidentul devastator din Buzău

Larisa, o tânără studentă, a murit pe loc în accidentul devastator din Buzău

Larisa, o tânără studentă în vârstă de 19 ani, a murit pe loc în accidentul devastator produs, noaptea trecută, la intrare în Buzău.

Larisa, o tânără studentă, a murit pe loc în accidentul devastator din Buzău
Sursa foto: Facebook | Antena 3 CNN
de Adrian Bonciu    |    02 Noi 2022   •   13:12

Larisa se afla, noaptea trecută, la volanul unui autoturism marca Skoda, şi conducea pe Şoseaua Spătarului din Buzău, pe drumul care leagă municipiul Buzău de comuna Spătaru.

Din motive încă necunoscute, la un moment dat, maşina Larisei s-a ciocnit violent cu o autoutilitară, impactul fiind atât de puternic încât ambele maşini au fost distruse.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, însă, din nefericire, pentru tânăra de 19 ani nu s-a mai putut face nimic.

Ea era studentă la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi luca ca educatoare la o grădiniţă privată din Buzău.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Autorităţile au anunţat că au deschis o anchetă în cazul accidentului din Buzău.

"Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, unul condus pe direcția București către Buzău de către o șoferiță în vârstă de 19 ani, din Rușețu și mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un șofer de 46 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței, respectiv cu rănirea celuilalt conducător auto și a unui pasager din mașina acestuia, un bărbat de 31 de ani, de asemenea din București.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: accident Buzau
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close