Antena 3 CNN Actualitate Lăsat să moară la gunoi, dorit cu tot sufletul de un poliţist. Povestea impresionantă a unui bebeluş abandonat, prezentată în emisiunea Secvenţial

Lăsat să moară la gunoi, dorit cu tot sufletul de un poliţist. Povestea impresionantă a unui bebeluş abandonat, prezentată în emisiunea Secvenţial

Lăsat să moară la gunoi, dorit cu tot sufletul de un poliţist. Povestea impresionantă a unui bebeluş abandonat, prezentată în emisiunea Secvenţial
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Mai 2013   •   17:26
În condiţiile în care mortalitatea infantilă şi abandonul au atins cote alarmante în România, care ar trebui să dea fiori reci oricărui guvernant, există oameni care, din puţinul lor, dau tot ce pot pentru a face viaţa copiilor români mai bună.

Un bebeluş abandonat din Petroşani a primit o nouă şansă la o viaţă normală. Un poliţist din Deva a venit să îl vadă pe bebeluş în spital. Nu singur, ci cu soţia lui. Cei doi sunt deja părinţi pentru trei micuţi, dintre care doi adoptaţi. Şi mai e loc pentru un suflet în familia lor.

Cei doi au plâns când au auzit că o femeie a fost în stare să-l lase în ghearele morţii, printre gunoaie. La o oră de la naştere, bebeluşul a fost găsit de un angajat de la salubritate.

VEZI ÎNREGISTRĂRILE EMISIUNILOR SECVENŢIAL

La o zi după, Florin, comisar de poliţie, i-a găsit un loc în familie. Familia Bolosin mai are trei îngeraşi acasă. Doi dintre ei, înfiaţi tot după ce fuseseră abandonaţi.

Întregul proces de adopţie va dura câteva luni.

„Orice copil este o minune. Copiii au dreptul la familie, la dragoste şi la protecţie. (...) Deşi creştem trei copii din familii diferite, îi iubim pe toţi la fel”, a declarat poliţistul în cadrul emisiunii Secvenţial.

„A fost un moment foarte emoţionant. Am întâlnit un supravieţuitor pe care ni-l dorim în familia noastră” a mărturisit şi soţia poliţistului.



×
Subiecte în articol: Secvential Adrian Ursu copil abandonat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close