Antena 3 CNN Actualitate Laszlo Borbely a demisionat din funcţia de ministru al Mediului, în urma discuţiei cu premierul Ungureanu

Laszlo Borbely a demisionat din funcţia de ministru al Mediului, în urma discuţiei cu premierul Ungureanu

Laszlo Borbely a demisionat din funcţia de ministru al Mediului, în urma discuţiei cu premierul Ungureanu
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Apr 2012   •   11:54
Ministrul Laszlo Borbely i-a înmânat premierului Mihai Răzvan Ungureanu demisia din postul de ministru al Mediului. Întâlnirea dintre Borbely şi Ungureanu s-a încheiat la ora 12.10, după aproximativ două ore de la sosirea ministrului la sediul Guvernului.

Update 13.30
- Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a confirmat, într-un inteviu acordat pentru Radio România Actualităţi, faptul că ministrul Mediului, laszlo Borbely şi-a înaintat demisia.
Primul-ministru va prelua interimar portofoliul ministerului Mediului.

Update 11.50 -
Laszlo Borbely a demisionat din funcţia de ministru al Mediului, în urma discuţiei pe care a avut-o cu premierul Ungureanu la Palatul Victoria, informează surse ale Antena 3.

Update 11.45 -
Întâlnirea dintre Laszlo Borbely şi premierul Ungureanu s-a încheiat.

Update 11.00
- Laszlo Borbely va demisiona din postul de ministru al Mediului în cazul în care premierul Mihai Răzvan Ungureanu îi va solicita acest lucru.

 "Borbely este pregătit să îşi depună mandatul de ministru dacă i se va solicita acest lucru. Aceasta este practic intenţia cu care a venit la Guvern, la întâlnirea cu premierul Ungureanu", au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Borbely şi-a dat demisia:


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close