Antena 3 CNN Actualitate Laszlo Borbely, despre protestul Greenpeace: Probabil că e ziua porţilor deschise la Minister

Laszlo Borbely, despre protestul Greenpeace: Probabil că e ziua porţilor deschise la Minister

Laszlo Borbely, despre protestul Greenpeace: Probabil că e ziua porţilor deschise la Minister
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Ian 2012   •   13:02

Scandal mare la Ministerul Mediului. După ce mai mulţi reprezentanţi Greenpeace au intrat în sediul instituţiei, Laszlo Borbely a decis să discute cu ei. Ministrul a precizat că doi dintre ei sunt în continuare legaţi cu lanţuri de calorifer.

Protestatarii i-au cerut lui Laszlo Borbely să le spună ce e cu Roşia Montana.

"Eu sunt un om amabil şi chiar dacă au depăşit toate prevederile legale, pentru că s-au legat cu lanţuri de calorifer şi s-au aşezat acolo, am avut o discuţie de trei sferturi de oră şi le-am explicat punctul meu de vedere care este foarte clar încă de la preluarea mandatului: nu propun un aviz de mediu decât dacă sunt sută la sută convins că nu dăunează mediului", a declarat Laszlo Borbely, citat de Mediafax.

Ministrul le-a mai spus protestatarilor că studiul de impact nu este finalizat şi că nu poate spune acum când va merge la Guvern cu o propunere, pentru că mai sunt "două - trei probleme de rezolvat".

"Au cerut să le spun clar că sunt împotriva proiectului. Le-am zis că e în analiză. Stau la mine în birou, nicio problemă, e în desfăşurare activitatea. După o anumită perioadă o să le cerem să plece. A fost un dialog, le-am zis că dacă pot să vină cu sugestii, argumente tehnice, le stau la dispoziţie", a mai spus ministrul.

"Au intrat în timpul unei discuţii. Şi-au dat şi ei seama că poziţia mea este una corectă, dar ei au mandat. Eu am fost amabil şi nu am început să fac scandal. Acum avem o convieţuire paşnică în birou", a mai spus Laszlo Borbely.

Protestatarii au intrat în biroul ministrului în timp ce acesta era într-o discuţie. "Îmi continui activitatea, probabil e ziua porţilor deschise la Ministerul Mediului", a glumit ministrul.

 
 

 


 

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close