Antena 3 CNN Actualitate Laszlo Tokes, atac fără precedent la UDMR

Laszlo Tokes, atac fără precedent la UDMR

Laszlo Tokes, atac fără precedent la UDMR
Sursa foto: foto: Agerpres
10 Mai 2017   •   09:15

Europarlamentarul Laszlo Tokes, preşedintele Consiliului Naţional Maghiar din Transilvania, susţine că este nevoie de o schimbare radicală în politica europeană privind apărarea minorităţilor naţionale, deoarece Bruxelles-ul este mai mult interesat de soarta migranţilor decât de cauza minorităţilor tradiţionale. scrie Adevărul.

 “Consider că este nevoie de o schimbare radicală în politica europeană privind apărarea minorităţilor naţionale. În acest context, salut şi eu iniţiativa de lege privind apărarea minorităţilor, aşa numitul Minority SafePack, înaintat de FUEN, împreună cu UDMR'', a declarat Tőkés László.

Laszlo Tokes a dorit să atragă atenția şi asupra "epurării morale şi politice" din sânul organizaţiei care reprezintă interesele minorităţii maghiare.

"Se apropie congresul UDMR. Noi considerăm că, prin alierea UDMR-ului la guvernul maghiar, respectiv la FIDESZ, este o schimbare pozitivă, dar nici UDMR-ul nu poate îndeplini misiunea de apărare a comunităţii maghiare dacă nu se schimbă", a spus Tokes.

×
Subiecte în articol: Laszlo Tokes UDMR
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close