Antena 3 CNN Actualitate Șefii Parchetelor, în fața ministrului Justiției. Kovesi, prima apariție după dezvăluirile lui Ghiță

Șefii Parchetelor, în fața ministrului Justiției. Kovesi, prima apariție după dezvăluirile lui Ghiță

Șefii Parchetelor, în fața ministrului Justiției. Kovesi, prima apariție după dezvăluirile lui Ghiță
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Ian 2017   •   12:48

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a ajuns luni după amiază la Ministerul Justiţiei, aceasta fiind prima ieşire publică de la izbucnirea scandalului uriaş legat de dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă.

Oficial, tema discuţiei ar trebui să fie bugetul justiţiei.

Primul care a sosit la minister a fost Procurorul General al României, Augustin Lazăr. În jurul orei 12.40, la minister a ajuns și Procurorul şef DIICOT, Daniel Horodniceanu, iar Laura Codruța Kovesi a ajuns în jurul orei 12.50.

După zile întregi de ezitări şi bâlbâieli, autorităţile reacţionează. Dosarul penal deschis de Parchetul General împiedică însă o comisie parlamentară să mai investigheze presupusele fapte.

Sebastian Ghiță: Victor Ponta a fost șantajat

Sebastian Ghiţă face noi dezvăluiri. De această dată, patronul RTV a vorbit despre modul în care a căzut guvernul condus de Victor Ponta. Ghiţă susţine că Ponta a fost obligat să demisioneze pentru că era şantajat cu izbucnirea unor acte de violenţă în Capitală, ca urmare a nemulţumirilor apărute în rândul oamenilor după incendiul de la Colectiv.

Fostul deputat mai susţine că a fost direct implicat în numirea Laurei Codruţa Kovesi la şefia DNA, prin prisma legăturilor pe care le avea cu Florian Coldea şi cu Elena Udrea. 

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi Florian Coldea
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close